Vad Är Roundup Gel?

För att uttrycka det enkelt, är Roundup Gel en revolution inom ogräsbekämpning. Många trädgårdsmästare använder inte ogräsmedelsprayer eller vattenkannor eftersom risken att skada växten du vill behålla är för stor, så de måste dra upp dem för hand eller gräva upp djupare rotade ogräs. Detta gäller särskilt i rabatter och gränsområden, grönsaksplanteringar och där det finns krypande ogräs som snårvinda bland blommor och buskar.

 
Problemet med att gräva eller dra för hand är att om du inte får upp hela rotsystemet, finns det en stor risk att ogräset kommer att växa tillbaka, så du måste göra det om igen. Om du försöker att dra upp eller gräva upp en del ogräs, kan de när de störs sprida frön runt rabatten och grönsaksodlingen och gro dussintals nya ogräs som kväver önskade växter, använder upp näringsämnen, ljus och vatten.
 
Den prisbelönta* Roundup Gel är perfekt för att lösa detta problem på grund av dess unika sammansättning och utformningen av den lättanvända applikatorn. Med bara en hand kan du enkelt rikta in dig på ogräset utan risk för andra närliggande växter och gelformuleringen fastnar på ogräsbladet och stannar där, så det blir inget droppande eller avrinning på marken eller på dina värdefulla växter och grönsaker. Med extra försiktighet kan du även rikta in dig på ogräs i gräsmattor!
 
Roundup Gel bekämpar ogräset från insidan, ända ner till rötterna, så att ogräset inte kan växa tillbaka. Och eftersom Roundup bara arbetar inuti ogräset lämnar detta jorden fri för användning och återplantering, hur häftigt är inte det?
 
* Best New Garden Care Product at Glee, Birmingham 2011
Webbplatsutforskare Webbplatsutforskare