Roundup Ogräsmedel : Bekämpningsmedel för trädgård

Roundup ogräsmedel

Har du problem med ogräs i din gräsmatta eller i trädgården? Roundup har effektiva herbicider för alla tillfällen och alla typer av ogräs. Letar du efter ett speciellt ogräsmedel? Här nedan finner du alla sorter :

Roundup Gel

Effektivt ogräsmedel som verkar ända ner till röttarna så att de inte växer tillbaka. Väldigt precis applicering som gör den perfekt att använda på svåråtkomligt ogräs. En applicering är allt som krävs.

 

Ogräsmedel Färdig Att Använda

Roundup Färdig-att-använda ogräsmedel gör orgäsbekämpningen snabb och effektiv. Produkterna är lätta och praktisk att använda. Anpassningsbara till olika typer av ogräs.

 

Ogräsmedel Koncentrerat

Koncentrerat ogräsmedel för uppblandning med vatten. Barnsäkra flaskor, med nya integrerade och mätbara kapsyler för en exakt dosering. Behandlar ogräset på ett snabbt och effektivt sätt.

 

 


Vanliga frågor

Q

Varför har inte ogräset dött än?

A Click here for the answer
Det har att göra med hur Roundup påverkar ogräset. Ogräset kanske ser friskt ut på utsidan, men du kan lita på att växten dör inifrån. Roundups systemverkan innebär att ogräsmedlet transporteras genom växten och dödar rötterna. Inom två veckor brukar bladspetsarna vissna och bli bruna. För större, mer motståndskraftiga ogräs kan processen beroende på årstiden ta upp till 4 veckor.

Q

När kan barn/husdjur vistas i det behandlade området igen?

A Click here for the answer
När Roundup Ogräsmedel har absorberats av bladet torkar resterna. När dessa rester har torkat kan barn och husdjur vistas i det behandlade området igen.

Q

När kan jag omplantera efter användning?

A Click here for the answer
Roundup Ogräsmedel är endast aktivt i växter och förlorar sin verkan i kontakt med jord. Därefter bryts det ned av mikroorganismerna i jorden så att du kan plantera igen. Vi rekommenderar att du låter behandlat ogräs vara kvar i cirka 7 dagar innan du gräver upp eller brukar jorden, så att Roundup hinner ta sig till ogräsets rötter.

3 Enkla Steg

1

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare

2

Titta på våra enkla instruktionsvideos

Visa instruktionsvideobiblioteket

3

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare


Var Kan Jag Köpa?

Ogräsmedel Roundup är inte bara otroligt enkelt att använda, det är också otroligt enkelt att köpa...

Osäker På Vilken Produkt Som Passar?

Ogräs finns i alla former och storlekar. Samma sak gäller Roundup, det mest sålda ogräsmedel i Sverige...

Var Kan Jag Köpa?

Roundup utvecklades först för jordbruksindustrin, men det professionella kunnandet har även använts till produkter för trädgårdar och gräsmattor...


Webbplatsutforskare Webbplatsutforskare