Ogräsbekämpning för trädgård och gräsmatta

Har du problem med oönskat ogräs i gräsmatta eller trädgård?

 

Har din gräsmatta eller trädgård blivit utsatt för ogräs och du söker ett effektivt sätt att bekämpa dessa invasiva arter? Då har du hittat rätt. Roundup hjälper dig att på ett enkelt och effektivt sätt avlägsna dessa oönskade delar från din trädgård.  En perfekt gräsmatta är inte enkelt att underhålla med sina bara händer. Därför har Roundup kommit med enkla och effektiva lösningar som tillåter dig att slippa rensa ogräs och ändå hålla gräsmattan fri från såväl mossa som annat envist ogräs. Tack vare det bredaste sortimentet ogräsmedel i världen kan du hitta det ogräsmedel som passar för just din trädgårds behov. Om det så gäller gamla trädstubbar som döda rötter eller de allra envisaste ogräs så har Roundup den lösning som kan ge din trädgård ett rejält ansikslyft.

 


Vanliga frågor

Q

Varför har inte ogräset dött än?

A Click here for the answer
Det har att göra med hur Roundup påverkar ogräset. Ogräset kanske ser friskt ut på utsidan, men du kan lita på att växten dör inifrån. Roundups systemverkan innebär att ogräsmedlet transporteras genom växten och dödar rötterna. Inom två veckor brukar bladspetsarna vissna och bli bruna. För större, mer motståndskraftiga ogräs kan processen beroende på årstiden ta upp till 4 veckor.

Q

När kan barn/husdjur vistas i det behandlade området igen?

A Click here for the answer
När Roundup Ogräsmedel har absorberats av bladet torkar resterna. När dessa rester har torkat kan barn och husdjur vistas i det behandlade området igen.

Q

När kan jag omplantera efter användning?

A Click here for the answer
Roundup Ogräsmedel är endast aktivt i växter och förlorar sin verkan i kontakt med jord. Därefter bryts det ned av mikroorganismerna i jorden så att du kan plantera igen. Vi rekommenderar att du låter behandlat ogräs vara kvar i cirka 7 dagar innan du gräver upp eller brukar jorden, så att Roundup hinner ta sig till ogräsets rötter.

3 Enkla Steg

1

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare

2

Titta på våra enkla instruktionsvideos

Visa instruktionsvideobiblioteket

3

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare


Var Kan Jag Köpa?

Ogräsmedel Roundup är inte bara otroligt enkelt att använda, det är också otroligt enkelt att köpa...

Osäker På Vilken Produkt Som Passar?

Ogräs finns i alla former och storlekar. Samma sak gäller Roundup, det mest sålda ogräsmedel i Sverige...

Var Kan Jag Köpa?

Roundup utvecklades först för jordbruksindustrin, men det professionella kunnandet har även använts till produkter för trädgårdar och gräsmattor...


Webbplatsutforskare Webbplatsutforskare