Bekämpning av kirsk ål i trädgården

Kirskål (Aegopodium podagraria) är ett envist flerårigt ogräs som på grund av sina underjordiska stammar till rotsystem kan vara svårt att rensa med bara händerna. Det känns igen på sina små vita blommor om grupper som samlas på upp till 20 små stjälkar. På sommaren kan den bli upp till en meter hög och kan innebära ett oönskat inslag i trädgården. Detta ogräs bör bekämpas för att inte bli okontrollerbar och för att rädda omkringväxande blommor och växter.
 

>>> Upptäck vår färdig-att-använda Roundup Q 1 L Ogräsmedel pa sprayflaska <<<

 

Hur skall jag utrota kirskål?

Det finns flera produkter hos Roundup som passar för bekämpning av kirskål. Förutom den praktiska Roundup Q 1L Ogräsmedel och dess större modell Roundup Q 5 Liter Ogräsmedel kan du använda dig av det koncentrerade ogräsmedlet Roundup G 1000Ml Ogräsmedel. Dessa produkter hjälper dig att effektivt bekämpa kirskål och andra närvarande ogräs i din trädgård.

 

Andra herbicider för ogräs:

 

 


Vanliga frågor

Q

Varför har inte ogräset dött än?

A Click here for the answer
Det har att göra med hur Roundup påverkar ogräset. Ogräset kanske ser friskt ut på utsidan, men du kan lita på att växten dör inifrån. Roundups systemverkan innebär att ogräsmedlet transporteras genom växten och dödar rötterna. Inom två veckor brukar bladspetsarna vissna och bli bruna. För större, mer motståndskraftiga ogräs kan processen beroende på årstiden ta upp till 4 veckor.

Q

När kan barn/husdjur vistas i det behandlade området igen?

A Click here for the answer
När Roundup Ogräsmedel har absorberats av bladet torkar resterna. När dessa rester har torkat kan barn och husdjur vistas i det behandlade området igen.

Q

När kan jag omplantera efter användning?

A Click here for the answer
Roundup Ogräsmedel är endast aktivt i växter och förlorar sin verkan i kontakt med jord. Därefter bryts det ned av mikroorganismerna i jorden så att du kan plantera igen. Vi rekommenderar att du låter behandlat ogräs vara kvar i cirka 7 dagar innan du gräver upp eller brukar jorden, så att Roundup hinner ta sig till ogräsets rötter.

3 Enkla Steg

1

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare

2

Titta på våra enkla instruktionsvideos

Visa instruktionsvideobiblioteket

3

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare


Var Kan Jag Köpa?

Ogräsmedel Roundup är inte bara otroligt enkelt att använda, det är också otroligt enkelt att köpa...

Osäker På Vilken Produkt Som Passar?

Ogräs finns i alla former och storlekar. Samma sak gäller Roundup, det mest sålda ogräsmedel i Sverige...

Var Kan Jag Köpa?

Roundup utvecklades först för jordbruksindustrin, men det professionella kunnandet har även använts till produkter för trädgårdar och gräsmattor...


Webbplatsutforskare Webbplatsutforskare