Behöver du trädgårdsråd?

Det bästa rådet för att odla utan besvär och med tillfredsställande resultat är utan tvekan att ta reda på information. Har ni precis köpt ett hus med trädgård och har påbörjat arbetet med att få ordning på tomten? Då är en god planering A och O. Trädgården behöver mycket omtanke, särskilt när de gäller de vanligaste göromålen, såsom ogräsbekämpning. Dessvärre kräver dessa typer av göromål en fördjupad kunskap. Observera er trädgård och lär känna den.
 
Detta hjälper er att bättre organisera markytan för att era plantor, er gräsmatta och ert trädgårdsland kan frodas under de bästa möjliga förhållanden. En väl omhändertagen trädgård är ett välvårdat utrymme som inte är invaderat av ogräs. För att lyckas med sin trädgård är det alltid användbart att ta del av trädgårdsråd utformade av experter. En bra början kan vara att titta i vårt videogalleri. Där har vi samlat ett stort antal råd för en säker och effektiv odling.
 
 
>>> Upptäck vårt utbud av koncentrarade ogräsmedel <<<
 
 

Även det bästa trädgårdsråd ersätter inte ett konstant underhåll av trädgården.

När er trädgård väl kommit på plats är ert arbete inte över. Inget råd är mer effektivt än ett ständigt underhåll. Att ta hand om sin trädgård är ett arbete som kräver ett stort tålamod. Men framförallt är ogräsbekämpning ett arbete som måste utföras under hela året.
 
Till en början är det möjligt att er trädgård inte lever upp till förväntningarna. Även om bekämpningen av ogräs i er trädgård verkar omöjlig att genomföra eller om era plantor inte blommar som ni drömt om, ge inte upp! Ha tålamod, välj de bästa ogräsmedlen och fortsätt at ta del av tips och trädgårdsråd så låter resultaten inte vänta på sig.
 
 
 

Rådgör hjälpavsnitt som är associerade med : Trädgårdsråd

Ta bort mossa i gräsmattan
 
Ogräsbekämpning trädgård
 
Bekämpa ogräs
 
Ogräs i gräsmattan

Vanliga frågor

Q

Varför har inte ogräset dött än?

A Click here for the answer
Det har att göra med hur Roundup påverkar ogräset. Ogräset kanske ser friskt ut på utsidan, men du kan lita på att växten dör inifrån. Roundups systemverkan innebär att ogräsmedlet transporteras genom växten och dödar rötterna. Inom två veckor brukar bladspetsarna vissna och bli bruna. För större, mer motståndskraftiga ogräs kan processen beroende på årstiden ta upp till 4 veckor.

Q

När kan barn/husdjur vistas i det behandlade området igen?

A Click here for the answer
När Roundup Ogräsmedel har absorberats av bladet torkar resterna. När dessa rester har torkat kan barn och husdjur vistas i det behandlade området igen.

Q

När kan jag omplantera efter användning?

A Click here for the answer
Roundup Ogräsmedel är endast aktivt i växter och förlorar sin verkan i kontakt med jord. Därefter bryts det ned av mikroorganismerna i jorden så att du kan plantera igen. Vi rekommenderar att du låter behandlat ogräs vara kvar i cirka 7 dagar innan du gräver upp eller brukar jorden, så att Roundup hinner ta sig till ogräsets rötter.

3 Enkla Steg

1

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare

2

Titta på våra enkla instruktionsvideos

Visa instruktionsvideobiblioteket

3

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare


Var Kan Jag Köpa?

Ogräsmedel Roundup är inte bara otroligt enkelt att använda, det är också otroligt enkelt att köpa...

Osäker På Vilken Produkt Som Passar?

Ogräs finns i alla former och storlekar. Samma sak gäller Roundup, det mest sålda ogräsmedel i Sverige...

Var Kan Jag Köpa?

Roundup utvecklades först för jordbruksindustrin, men det professionella kunnandet har även använts till produkter för trädgårdar och gräsmattor...


Webbplatsutforskare Webbplatsutforskare