Bekämpa ogräs med Roundup

För att effektivt och lätt kunna bekämpa ogräs med Roundup är det första steget att ta reda vilka ogräs du har. Olika metoder krävs för olika sorters ogräs. Det är viktigt att komma igång med att rensa ut ogräset tidigt tidigt så att ogräset inte konkurrerar med andra plantor om ljus, vatten och näring. Om du bekämpar ogräset innan det vuxit sig stort och använder en effektiv metod, såsom en produkt innehâllande glyfosat koncentrarad spraystråle, går det lättare att bli av med den oönskade växtligheten. Ogräsarter och mängden ogräs kan avgöra om du ska använda kemisk bekämpning eller om det räcker att kontrollera ogräset med mekanisk bekämpning. Ofta är dock en kombination mellan mekanisk och kemisk ogräsbekämpning det mest effektiva. Radhackning vara ett komplement till tidigare kemisk ogräsbekämpning med en herbicid.
 
 
>>> Upptäck vårt utbud av koncentrarade ogräsmedel <<<
 
 

Rådgör hjälpavsnitt som är associerade med : Roundup ogräs

Bekämpningsmedel
 
Glyfosat
 
Herbicid
 
Ogräs

Vanliga frågor

Q

Varför har inte ogräset dött än?

A Click here for the answer
Det har att göra med hur Roundup påverkar ogräset. Ogräset kanske ser friskt ut på utsidan, men du kan lita på att växten dör inifrån. Roundups systemverkan innebär att ogräsmedlet transporteras genom växten och dödar rötterna. Inom två veckor brukar bladspetsarna vissna och bli bruna. För större, mer motståndskraftiga ogräs kan processen beroende på årstiden ta upp till 4 veckor.

Q

När kan barn/husdjur vistas i det behandlade området igen?

A Click here for the answer
När Roundup Ogräsmedel har absorberats av bladet torkar resterna. När dessa rester har torkat kan barn och husdjur vistas i det behandlade området igen.

Q

När kan jag omplantera efter användning?

A Click here for the answer
Roundup Ogräsmedel är endast aktivt i växter och förlorar sin verkan i kontakt med jord. Därefter bryts det ned av mikroorganismerna i jorden så att du kan plantera igen. Vi rekommenderar att du låter behandlat ogräs vara kvar i cirka 7 dagar innan du gräver upp eller brukar jorden, så att Roundup hinner ta sig till ogräsets rötter.

3 Enkla Steg

1

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare

2

Titta på våra enkla instruktionsvideos

Visa instruktionsvideobiblioteket

3

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare


Var Kan Jag Köpa?

Ogräsmedel Roundup är inte bara otroligt enkelt att använda, det är också otroligt enkelt att köpa...

Osäker På Vilken Produkt Som Passar?

Ogräs finns i alla former och storlekar. Samma sak gäller Roundup, det mest sålda ogräsmedel i Sverige...

Var Kan Jag Köpa?

Roundup utvecklades först för jordbruksindustrin, men det professionella kunnandet har även använts till produkter för trädgårdar och gräsmattor...


Webbplatsutforskare Webbplatsutforskare