Vad ska man göra om man upptäcker ogräs i gräsmattan?

 
Det existerar inte ett obegränsat antal lösningar för att göra sig av med ogräs i gräsmattan. När er gräsmatta är översållad av maskrosor eller andra oönskade ogräs är det dags att ta till en radikal lösning. Men ingen panik! En ogräs bekämpande produkt speciellt framtagen för gräsmattor eliminerar endast ogräset, utan risk för er gräsmatta.
 
Det allra viktigaste är att agera snabbt när de första ogräsen uppenbarar sig. För att göra detta, välj det ogräsmedel som passar er bäst och påbörja elimineringen av de oönskade gästerna.
 
 
>>> Upptäck vårt utbud av koncentrarade ogräsmedel <<<
 
 

Identifiera det bästa ogräsmedlet, anpassat för gräsmattan

 
Listan på tillgängliga ogräsmedel på marknaden är lång. Vi tillhandahåller dels ogräsmedel i sprayflaska, dels koncentrerade ogräsmedel som späds ut i vatten innan användning. Den förstnämnda lösningen är ämmad för behandling av mindre ytor, den sistnämnda används vid ogräsbekämpning på större ytor.
 
Slutligen, om ni har en gödselmakin kan ni använda denna för att sprida ogräsmedel i kornform. I vilket fall som helst, oavsett användningsområde har Roundup lösningen.
 
 
 

Rådgör hjälpavsnitt som är associerade med : Ogräs i gräsmattan

 
Ta bort mossa i gräsmattan
 
Trädgårdsråd
 
Bekämpa ogräs
 
Glyfosat Roundup
 

Vanliga frågor

Q

Varför har inte ogräset dött än?

A Click here for the answer
Det har att göra med hur Roundup påverkar ogräset. Ogräset kanske ser friskt ut på utsidan, men du kan lita på att växten dör inifrån. Roundups systemverkan innebär att ogräsmedlet transporteras genom växten och dödar rötterna. Inom två veckor brukar bladspetsarna vissna och bli bruna. För större, mer motståndskraftiga ogräs kan processen beroende på årstiden ta upp till 4 veckor.

Q

När kan barn/husdjur vistas i det behandlade området igen?

A Click here for the answer
När Roundup Ogräsmedel har absorberats av bladet torkar resterna. När dessa rester har torkat kan barn och husdjur vistas i det behandlade området igen.

Q

När kan jag omplantera efter användning?

A Click here for the answer
Roundup Ogräsmedel är endast aktivt i växter och förlorar sin verkan i kontakt med jord. Därefter bryts det ned av mikroorganismerna i jorden så att du kan plantera igen. Vi rekommenderar att du låter behandlat ogräs vara kvar i cirka 7 dagar innan du gräver upp eller brukar jorden, så att Roundup hinner ta sig till ogräsets rötter.

3 Enkla Steg

1

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare

2

Titta på våra enkla instruktionsvideos

Visa instruktionsvideobiblioteket

3

Mät området som behöver täckas

Använd vår snabba och lättanvända storleksberäknare


Var Kan Jag Köpa?

Ogräsmedel Roundup är inte bara otroligt enkelt att använda, det är också otroligt enkelt att köpa...

Osäker På Vilken Produkt Som Passar?

Ogräs finns i alla former och storlekar. Samma sak gäller Roundup, det mest sålda ogräsmedel i Sverige...

Var Kan Jag Köpa?

Roundup utvecklades först för jordbruksindustrin, men det professionella kunnandet har även använts till produkter för trädgårdar och gräsmattor...


Webbplatsutforskare Webbplatsutforskare